2017. november 23, csütörtök  • Kelemen napja
Viszlát a következő CIVILSULI-n!
Hírek 12 konferencia Előadások Az előadókról Fotóalbum Vendégkönyv
Szervező


FőtámogatóJakab Áron Csaba

1975. január 1-jén született  Székelyudvarhelyen. 1998-ban elvégezte a Gábor Dénes Főiskolát, majd a kolozsvári Műszaki Egyetemen végzett mint informatikus mérnök. 2007-ben a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolája székelyudvarhelyi tagozatán euromenedzser szakon szerzett diplomát, jelenleg a végzős hallgató a szebeni Lucian Blaga Egyetem mesteri tagozatának Menedzsment és Marketing szakán.

1998 és 2002 között a Benedek Elek Tanítóképző, illetve Baczkamadarasi Kis Gergely Református Líceum informatika szakos tanára volt, majd 2007-ig egy vámügyintéző vállalkozás rendszergazdája, illetve 2007-től napjainkig a Seviep Bau Kft.–nél informatikus vezető beosztásban dolgozik. 2003-tól a sepsiszentgyörgyi Eurocenter Amőba Oktatási Központ székelyudvarhelyi ECDL  felkészítő központjának munkatársa, illetve 2006-tól napjainkig mint ECDL vizsgabiztos is tevékenykedik. Társtulajdonosa a Pro-Aktív Kft-nek, mely internetes szolgáltatásokkal foglalkozik, elnöke az Udvarhelyi Info Egyesületnek, alelnöke a Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetségének.

Politikai szerepvállalása 2007 decemberétől kezdődött, mint a székelyudvarhelyi városi RMDSZ alelnöke, majd a széki választmány tagja. 2009-től városi tanácsos.

Vissza